Alt henger sammen med alt

70 årsdag på Machu Picchu - mai 2019 - 20 år etter å ha blitt rammet av uhelbredelig, dødelig sykdom.

Hei 😊 Jeg heter Anne. Det er meg du ser på fotoet i Machu Picchu. Der har det skjedd utrolige saker i menneskehetens historie. Det har det også i mitt liv, spesielt etter uhelbredelig sykdom i 1999. Dette er jeg nå sterk nok til å meddele. For det var vanskelig å bli oppgitt av helsevesenet, føle seg som en ruin, som omverden kunne tolke som den ville, helst glemme. Hvilken verdi har det - ingen?

Da jeg fikk erfare hva det innebærer å ta meg selv fra død til liv ved egen hjelp - allikevel føle meg usynliggjort - forsto jeg at det er viktig å stå opp å fortelle om dette på en saklig måte. For alle kan - ved å justere tanker - utføre det jeg gjorde: Komme seg ut av offerroller, transformere, manifestere og mestre - om man innser at tanker kommer først, så følelser, deretter manifesteres rollene vi "spiller". Dette vil få enorm verdi - når tiden er inne.

Kunnskapen jeg tilegnet meg, gjennom meg selv, brukte jeg - for alt den er verd - for å realisere mitt ukjente potensiale i meg selv. Jeg ble frisk.

Skrevet av Anne Solheim
*oppdatert etter e-boken, Jeg elsker deg, ble publisert 28.02.2020.

Etter at jeg ble syk og begynte å forstå, gikk det lang tid å innse at det jeg fikk effekt av er relevant for alle. Derfor lagde jeg metoden, kurset, konseptet ved navn GJØRE DET UMULIGE - MULIG. Et passende navn fordi det handler om å ekspandere tro, ufarliggjøre hvordan dette går til på tvers av etablerte sannheter.

Eksemplets makt kan gjøre underverk. Så tørre å stå frem, synliggjøre meg etter å ha vært usynlig, var en indre kamp jeg tok, som jeg vant. Jeg vant over meg selv. Det å bli frisk var ingen kamp, snarere det motsatte.

I kurset lærer du å ekspandere din tro og realisere dine mål i henhold til det du tenker.

Etter en tid, med en del kursdeltakere, forsto jeg at det jeg formidler kan være vanskelig å ta inn over seg, selv om det er enkelt og gjennomgripende. Det er bare "litt på tvers" av det meste vi har lært, særlig å transformere frykt. Det førte til at jeg skrev en psykologisk thriller, en romanen, som heter Jeg elsker deg. Handlingen er satt inn i en dagsaktuell, storpolitisk kontekst som viser hvordan enkeltpersoner, familier og samfunn blir påvirket av "sementerte" trossystemer og kan ende som offer. For de fleste er ubevisst egen tilgjengelige, utømmelige energi og hvordan spille på lag med den for å få ønsket effekt.

Romanen er en fortelling som spinner rundt en intelligent, følsom, ung manns vei både inn og ut av et ekstremistisk, polariserende miljø, som vi alle mer eller mindre er en del av og hvordan han klarer å bryte sitt eget tankemønster. Fortellingen setter en scene der kunnskap, som er allmenngyldige, utspiller seg i praksis, i kontrast til den tradisjonelle. Tanken bak boken var å inspirere på en annen måte enn via et læreprogram. For det er uvanlig å tenke på måten kurset formidler - og det å forstå hvilken effekt det kan få er egentlig ufattbart. I tillegg, det å ta seg selv på alvor er et vanskelig steg for mange.

Det å tro, det vil si innse, at man er i stand til - på egenhånd i det stille - å kunne ekspandere langt utenfor vedtatte rammer og tradisjoner, er uvant. Spesielt å kunne helbrede seg selv, som i mitt tilfelle var fra en dødelig, uhelbredelig sykdom. Det er uvanlige i et moderne liv - i hvert fall for mange. Men, jeg kan forsikre om at essensen i det jeg gjorde og gjør er enkel å forholde seg til, og metoden gjør prosessen individuell.

Kort sagt - det handler om å forstå hvordan ta i bruk nok av det vi alle har gratis tilgang til, noe medfødt, for å gjenopprette noe "alle" TROR er umulig, i mitt tilfelle helse, kropp - og så uendelig mye mer. Men, hva er årsak til TROEN som reduserer ditt og mitt, vårt, potensiale? 

Her kommer et "upolitisk" forslag til svar fra meg: Fem sanser som gjør at mennesker oppfatter 0,0000001% av det som faktisk er, matematikk - så langt vi kjenner den - som ikke kan forklare. TRO som setter begrensinger og kreerer frykt-regimer, som skaper polarisering som kan lamme hvem som helst. Vi er dessuten opplært til å tro at løsninger, særlig de største og antatt uoverkommelige, finnes andre steder enn i oss selv, men derimot i systemer som alle skal passe inni, selv om vi er individuelle, behøver individuelle handlingsrom og individuell behandling 😊

Er dette uklart - kanskje litt ute av kontekst, provoserende og du allikevel vil utvikle dine muligheter? Da kan du eventuelt starte med romanen som kan inspirere deg på din «vei». Du kan også via denne lenken se og høre et TEDx-foredrag med Tom Chi, der han på sitt vis beskriver hvordan alt henger sammen med alt.

Undervisningen, som har fått slagordet: Kan jeg, kan du, kan alle, viser deg også Minste Motstands Vei. Det er "en skreddersydd vei" for deg, utenom "livsfarlige snuble-steiner".

Dette er en liten del av det betalbare online kurset som kalles GJØRE DET UMULIGE - MULIG, selv om det er enkelt å gjennomføre.