Velkommen til nettkurset

Realiser dine drømmer


GJØRE DET UMULIGE - MULIG gir opplæring i metoden med samme navn og i praktisering av denne. Navnet signaliserer en metode utenom det vanlig for å oppnå uvanlige resultater, som er effektiv når det gjelder å realisere alle typer drømmer eller prosjekter. Dette er - kort sagt - en utradisjonell, interessant metodikk og et treningsopplegg, som er kraftfullt.

Rett bruk av denne kan løftet deg/oss fra død til liv, som det gjorde med meg, Anne, utvikler av metoden. For kan jeg, kan du, kan alle. 

Du får innsikt i et "mentalt fundamentet", bestående av fire komponenter, som alltid vil være det samme, uansett hva du skal realisere. I tillegg introduseres fjorten mentale teknikker, satt i et spesielt system. 

Inngripende, positive fordeler i livet ditt: f.eks. på helsen, uavhengig av om det gjelder fysiske eller psykiske plager - eller begge deler ... på hva som helst - kan bli ditt resultat. For kunnskapen som formidles viser at du/vi alle besitter noe som kan hjelpe deg å utløse et ubenyttet potensial du/vi alle har ved å gjøre noen enkle "tankemessige grep".

De 3 første trinnene kan du enten lese om via e-boken, GJØRE DET UMULIGE - MULIG, eller få informasjonen via gratiskurset, som kalles 3 trinn mot din drøm. Disse trinnene er også lagt inn som linker i dette betalbare nettkurset - i Trinn 4 Modul 1(se nedenfor). Så om du vil, kan du gå rett på "sak" uten å gå glipp av noen av trinnene i opplæringen.  

Det er totalt fem moduler i det betalbare kurset som blir levert over fem uker, en modul per uke:

  • Trinn 4 Modul 1: Innledning til det betalbare kurset, GJØRE DET UMULIGE - MULIG, kalles Styrke troen på deg selv. Her lærer du å håndtere frykt og frigjøre energi via ni ulike mentale teknikker. De fem neste - av de totalt fjorten - introduseres utover i kurset. Og som du kanskje allerede vet, to og en halv av de første teknikkene fikk du vite noe om i e-boken eller i gratis kurset. Men, de repeteres her. I første modul får du også innsyn i de to resterende komponentene i fundamentet. I gratiskurset eller e-boken, ble du introdusert for de to første. 
  • Trinn 5 Modul 2: Skape din drøm. På dette stadiet legger du grunnlaget for et nytt perspektiv.
  • Trinn 6 Modul 3: Realisere din drøm, får du vite hvordan du kan komme deg fra nåsituasjonen frem til drømmesituasjonen, via "Minste Motstands Vei". Metoden blir også satt i relasjon til tradisjonelt prosjektarbeid.
  • Trinn 7 Modul 4: Ditt ego - din personlighet, gir et innblikk i vitenskapens verden, slik at du kan forstå at det utradisjonelle arbeidet du gjør er vitenskapelig fundert.
  • Trinn 8 Modul 5: Håndtere utfordringer, blant annet avhengigheter, gir informasjon som vil hjelpe deg å bli maksimalt styrket for å stabilisere deg i arbeidet med å GJØRE DET UMULIGE - MULIG. På dette trinnet lærer du ytterligere noen kraftfulle mentale teknikker.

I tillegg: Du får systematisk coaching om du selv ønsker det. Først via en lukket Facebook-gruppe. Når du er ferdig med selve teoridelen, kan du anmode om overføring til en hemmelig Facebook-gruppe. Der kan du kommunisere med andre som har tatt nettkurset, få råd og dele erfaringer. Coaching i begge gruppene skjer via annonserte spørretimer og/eller webinarer. Tilgangen til kurset og coachingen gjelder i ett år - fra og med datoen du betalte.

Denne metoden kan som nevnt brukes til ulike typer realiseringer. Du får flere eksempler. Helse og revitalisering er bare ett eksempel av mange. Metoden blir som nevnt under Trinn 6 Modul 3 også satt i relasjon til tradisjonelt prosjektarbeid.

Fullpris for kurset:
40 NOK pr. dag i 365 dager, inkludert coaching fra og med første uke i det betalbare kurset frem til det avsluttes ett år etter kjøpsdato.

Om du ønsker å gjøre det enkelt i starten, mer underholdende, kan du lese en roman som setter kunnskapen inn i en dagsaktuell, storpolitisk kontekst. Romanen kan du kjøpe her. Det finnes også blogginnlegg som beskriver bakgrunn for romanen og hvilken relevans det som formidles har til GJØRE DET UMULIGE - MULIG.

Har du spørsmål? 
Bestill i så fall en gratis telefonsamtale her.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

Forsidebilde til kurset

Velkommen til nettkurset

NOK 7,300
Total due NOK 7,300

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Fra og med betalingsdato til og med 14. kalenderdag etter betalingsdato.