Ja, slik kan det gå.

Tankens og intensjonens kraft 😊 ... "the everyday version"



Sjekk dette:
Ny Rotary-klubb, Club Rotario de la Zenia International, i Spania, er under etablering. Og jeg, Anne (i Anne's Call To Action (ACTA)), er med. Problemet var bare at som utlending kjente jeg absolutt ingen som kunne slutte seg til, som nye medlemmer, som følge av en invitasjon fra meg. 

Skrevet av Anne Solheim

Jeg forsøkte virkelig å invitere noen. Fikk nei på nei. Og folk avslo av ulike og legitime årsaker. Men nye medlemmer er viktig, en hovedsak, i en etableringsfase - og "å være seg selv nok" - glem det! Min intensjon var å få med nye medlemmer.

JEG hadde blitt invitert til å delta i Rotary – og JEG hadde takket ja. Selv om jeg var veldig klar over min store svakhet - i denne sammenheng manglende nettverk. Og medlemmer er - som sagt - det aller viktigste. Kort sagt, det som gjelder i etablering er å få med seg folk som kan og vil jobbe med det Rotary engasjerer seg i, People of action. Men, tross faktum, noe innvendig pushet meg og «sa»: Takk ja! Og som vanlig, slike impulser følger jeg. Because: «I walk the talk».

Hva skjedde:
1. Plutselig - på et klubbmøte - sier presidenten: Vi skal ha en stand på en messe i nærmiljøet om få dager: Hvem kan ta ansvar for denne? Ingen meldte seg … og det var ikke engang i mine tanker at jeg skulle gjøre det. Dette var faktisk totalt utenfor min bevissthet. Hørte ikke en gang at saken ble nevnt, for jeg var i dype tanker - om noe helt annet, som for tiden engasjerer meg veldig, etablering av ACTA. 
2. En prikker meg på ryggen, og spør: Kan du ta ansvar for standen?
3. Ja, svarte jeg. Og tenkte: Snakk om å få det servert!
4. Resultat: Mer enn ti potensielle, nye medlemmer, som helt frivillig kom innom på messen og tok en prat. I tillegg fire, internasjonale kontakter, som allerede er rotarianere i Sverige, Danmark, Norge og England, som ønsker utveksling på ulike prosjekter.

Ja, slik kan det gå!

Takk, sier jeg bare, for en fantastisk helg. For nå har også jeg gitt et bidrag, som de andre. Klubben ligger faktisk an til å bli Spanias største, før vi er formelt etablert, noe som skjer 30.03.19, takket være mange andre "ja-mennesker".

I tillegg: To "satellitter" er på gang: Inner Wheel, kvinner som jobber for kvinner og barn, og en Rotaract-klubb, som handler om arbeid av ungdom for ungdom. I tillegg: Jeg har fått nye venner 😊

Ja, slik kan det gå ... på en helt vanlig helg i mars ... fikk til og med profilert en av prosjektene Rotary støtter: Rock against Cancer.



Rotary International

 

Rotary district 2203